Tuesday, January 24, 2012

Phi Phi

Hejhopp! De andra ar ute och shoppar lite medans jag forsoker vakna till efter min harliga natt pa toaletten. Rakade ut for nagon slags matforgiftning igar.. Menmen, skulle val handa forr eller senare.

Nu har vi varit pa Phi Phi i snart en vecka. Kom i torsdags och aker imorgon mot Lipe. Innan var vi i Khao Lak och akte ut till Similan Islands for lite snorkling. Jattefint vatten men inga speciella farger eller sa. Vi har traffat manga hemifran lite har och var, superkul! Aker ner till Lipe i nagra dagar och sen over till Langkawi.

Phi Phi ar fint. Kommer inte ihag nagot alls utav den har on, men man forstar att manga aker hit. Ar valdigt mycket turister och svenskar, men en harlig stamning. Har haft sol alla dagar och bara chillat. Pa kvallarna finns det olika barer att ga till, Rolling Stoned blev var favorit med ett thailandskt band som spelar alla rockklassiker. De andra akte till Maya Beach idag medan jag lag i sangen, hade varit superfint! Vi har bott pa the Rock dar det antingen ar 16-dorms eller rum. Bodde en natt i ett dorm men det blev valdigt varmt, sa nu har vi haft tva rum istallet.

Bilder far komma lite senare, tar en valdans tid att ladda upp dem.
Pusspuss hoppas ni mar fint darhemma, det gor vi!

1 comment:

  1. Stackars dig, vad tråkigt att du blev dålig. Men snälla, ät inga mer pizzaslice - det har vi väl aldrig gjort utomlands... Hoppas du mår bra nu! Puss&Kram mamma

    ReplyDelete